341

Dr. Simona Macovei

Formator, specialist in neurocercetare, nutritie si dietetica; atestat international in Fitness Diet Nutrition, absolventa a facultatii de Medicina Veterinara, master in studii clinice comparate, respectiv neurobiologie si fiziologie moleculara cu disertatia in neurofiziologia cognitiei.
"Intotdeauna capitolul meu preferat a fost “Sistemul Nervos”, incepand din cartile de liceu, continuand in facultate si in final transformandu-se intr-una din specializarile mele de baza. Pentru mine neurostiinta este reprezentarea ideala a intregului, unind toate studiile pe care le-am urmat cu pasiune si experienta practica. Universul neurologic este intr-o plina expansiune, plin de curiozitati, noutati, raspunsuri si intrebari ce asteapta sa fie puse, solutionate, transmise mai departe si in final aplicate in viata de zi cu zi. Toate acestea avand ca scop final imbunatatirea vietii si crearea unui mediu propice pentru cresterea calitatii acesteia.“
2341

Cristiana Trifu

Psiholog, Specializarea neurobiologie
Cunostinte vaste ca psiholog, pe care le-am acumulat in urma anilor de formare in psihoterapie, dar si in domeniul neurostiintelor. Toate aceste cunostinte le aplic eficient in lucrul cu:

COPII - din medii defavorizate, cu probleme de adaptare, cu incapacitate de conectare, probleme in mediul in care s-au dezvoltat;

ADOLESCENTI – dificultati de relationare si de socializare, dificultati de comunicare, adictia de tehnologie si alte adictii, comportament de risc, situatii de abandon scolar.

ADULTI - consiliere parentala, psihoterapie individuala, consiliere vocationala si DEZVOLTARE PERSONALA
222222

Sebastian Rades

Visual artist
Sunt o persoană tehnica, iar atenția la detalii mă definește cu desăvârșire. Imbin aceste elemente cu pasiunea mea pentru, culoare, textura și creativitate. Interesul meu pentru legătura dintre elementele artistice și viața interioară a fiecărui om în parte m-a însoțit de când mă știu. Acest proiect este, pentru mine, un mod de a-mi îmbogăți aceste cunoștințe, dar și de a veni in întâmpinarea cunoașterii umane transpunând-o vizual, prin arta .

Acestea sunt cateva informatii despre noi, cei care credem in cunoastere, putere, evolutie, solutii eficiente care duc la rezultatele cele mai bune pentru tine, in cel mai scurt timp.

Dragii nostri colaboratori

Simona Macovei

Recruitment Business Partner
Condusă de pasiunea mea pentru comportamentul uman, folosind abordare consultativă și abilități puternice de ascultare, în ultimii 15 ani am construit parteneriate puternice cu manageri de angajare pentru a identifica nevoile relevante de recrutare și pentru a implementa strategii de recrutare de succes.

Gandeste-te ce ar insemna ca profesorii sa isi deschida mintea pentru o educatie pozitiv-cognitiva, bazata pe dezvoltare si nu pe pedeapsa! Gandeste-te ce ar insemna ca parintii sa aiba access la un program prin care sa isi inteleaga mai bine copiii si sa invete cum sa comunice sanatos si efficient cu acestia! Gandeste-te cum ar fi ca inca existentii sefi sa se transforme in lideri! Si, mai ales, gandeste-te cum ar fi ca din ce in ce mai multi oameni sa inceapa sa accepte idea schimbarii de mentalitate mostenita din perioada comunista si post-comunista!

Daca ti-am trezit curiozitatea pentru obiectivul pe care il avem cu acest proiect te invitam sa iti iei cateva momente si sa citesti despre conceptul Neurodevelopment, care ne este misiunea si ce programe propunem. Daca iti place ideea, te asteptam sa ne contactezi si sa te implici in a pune in aplicare aceasta strategie NEURODEVELOPMENT.