Intrebari frecvente

Cu siguranta ca nu! Scopul nostru principal este de a aduce publicului larg informatii mai greu accesibile. Tocmai pentru ca, deseori, aceste informatii sunt puse intr-un context medical si greu de inteles de cei care nu au studii in domeniu, noi ne dorim sa generam un „ambalaj” prietenos si pe intelesul TUTUROR!

Ne adresam celor care vor sa inteleaga mai multe despre ei insisi, despre cei din jur, care vor sa isi imbunatateasca performantele si relatiile cele mai importante. Mai mult decat atat, ne adresam celor care au nevoie de informatii cu o puternica baza realista, stiintifica si nu bazata pe diverse opinii sau empirisme.

Informatiile pe care le implementam au ca scop cresterea calitatii vietii prin cunoastere si educatie. Fie ca vrei sa te dezvolti si sa te intelegi mai bine, fie ca treci printr-o criza si nu stii ce se intampla cu tine sau ce e mai bine sa faci, fie ca vrei sa iti cresti performanta profesionala, fie ca esti parinte sau cadru didactic si vrei sa dezvolti abilitatile copilului sau sa intelegi mai bine ce se intampla in cadrul diverselor tulburari de dezvoltare, principiile pe care le promovam sunt pentru tine!

Toti cei care isi doresc sa afle informatii despre neurostiinte-indiferent de domeniul de activitate, gradul de pregatire sau varsta! Este nevoie doar de vointa, motivatie, dorinta de informatii calitative si dezvoltare personala.

Bazele proiectului sunt puse pe Neurostiinte si Psihoterapie. Toate notiunile pe care le aducem catre tine se bazeaza pe dovezi stiintifice validate despre anatomia si functionalitatea creierului uman in legatura cu comportamentul individual. Nu ne limitam intr-un singur domeniu empiric, ci vrem sa largim orizonturile catre cunoasterea cat mai profesionista! Cam asta ne-ar face diferiti

Te incurajam sa ne contactezi pentru orice informatie, propunere sau clarificare! Suntem la un mesaj distanta de intrebarile tale. Pana la urma, credem si ne bazam pe oamenii curiosi pentru ca si noi suntem la fel!

Apasa pe butonul CONTACT si pune o intrebare !